Wij van 12 Media maken gebruik van het onlinesupport programma van TeamViewer GmbH. Wij kunnen op deze manier gemakkelijk met u mee kijken op uw scherm en u ondersteunen met eventueel oplossen van problemen. Installatie van ons onlinesupport is zeer gemakkelijk en is samen met onze support medewerker telefonisch te installeren. Hier onder vind u de stappenplan van de installatie.

Handleiding installatie Online Support

1. Klik hier om ons onlinesupport programma te downloaden
  2. Druk op “Uitvoeren”
  3. Druk nogmaals op “Uitvoeren”
  4. Geef onze support medewerker de ID en Password door.
  5. Onze support medewerker heeft nu toegang tot uw computer